fbpx

Urheilijoilta urheilijoille! Tarinamme alkoi vuonna 2008 yhteisellä pyörälenkillä. Olimme kaikki kyllästyneitä markkinoilla oleviin teollisiin ja keinotekoisiin urheiluravinteisiin. Aloimme ideoida ajatusta, omasta luonnonmukaisesta tuotemerkistä, jonka lupauksen voisimme kaikki allekirjoittaa. Tällä pyörälenkillä syntyi Chimpanzee Nutrition. Haluamme luvata sinulle luonnonmukaiset raaka-aineet ja erinomaisen maistuvuuden!

Herkulliset maut luonnollisista raaka-aineista

Kaikki reseptimme pohjautuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Suurin osa tuotteistamme on myös gluteenittomia ja vegaanisia. Sano ei keinotekoisille lisä- ja makuaineille!

25

Herkullista reseptiä


Valikoimastamme löydät rakkaudella tehdyt tuotteet energiapatukoista urheilujuomiin.
100

% luonnollista


Kaikki tuotteemme valmistetaan vain luonnollisista raaka-aineista.

RAAKA-AINEIDEN ALKUPERÄMAAT
SUKLAA Käytämme tuotteissamme 60% Belgialaista tummaa suklaata.
PÄHKINÄT Käytämme patukoissamme useita erilaisia pähkinöitä. Kasvatettu: - Manteli: Kreikka, Espanja - Cashew: Intia, Pakistan - Saksanpähkinä: Slovakia, Ukraina
HEDELMÄT Käytämme tuotteissamme useita erilaisia hedelmiä. Kasvatettu: - Sitruuna: Iltalia - Mansikka: Turkki, Serbia - Taateli (luomu): Kreikka, Irani - Omena (luomu): Tsekki - Banaani (luomu): Sri Lanka - Aprikoosi: Turkki
SOIJA Kasvatettu Tsekeissä ja Itävallassa. GMO-vapaa. Soija sisältää runsaasti proteiinia ilman kolesterolia
KAURA Kasvatettu Saksassa. Erinomainen kuidun ja hiilihydraatinlähde ilman gluteenia
RIISISIIRAPPI Euroopassa kasvatetusta riisistä. Fermentoitu luonnollisesti ilman kemikaaleja. Riisisiirappi näyttää hunajalta, mutta on vähemmän makeaa. Se sisältää myös suuremman pitoisuuden polysakkarideja ja maltoosia. Tästä syystä se antaa energiaa tasaisemmin kuin tavallinen sokeri.

VASTUULLISUUS
Haluamme olla mukana tekemässä hyvää luonnonsuojelun puolesta! Lahjoitammekin kaikkien Chimpanzee-tuotteiden myynnistä 1% luonnonsuojeluun. Tämän lisäksi olemme mukana useissa ympäristöprojekteissa, kuten Plant Trees-ohjelmassa.

SPONSOROINTI
Uskomme ruohonjuuritason tekemiseen ja yhteistyöhön eri seurojen sekä tapahtumien kanssa. Haluamme olla mukana levittämässä sanaa luonnonmukaisesta ravitsemuksesta erityisesti urheilun ja liikkumisen saralla. Meillä jokainen liikkuja on tärkeä harrastajasta ammattilaiseen!